صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / دستور تهیه لیموناد خانگی

دستور تهیه لیموناد خانگی

دستور تهیه لیموناد خانگی

دستور تهیه لیموناد خانگی در یک پارچ، آب را به همراه عسل با هم مخلوط کنید. کافی است آب ولرم باشد. بهتر است آب و عسل را حرارت ندهید. آب لیمو ترش را بگیرید و به آب و عسل حل شده اضافه کنید. لیموناد را در لیوان بریزید و روی آن را با چند برگ نعنا و برش‌های لیموی تازه تزیین کنید. برای خنک شدن لیموناد، به آن چند تکه یخ بیفزایید و آن را سرو کنید. با سایت  ترشی جات همراه باشید.

دستور تهیه لیموناد خانگی

۳- طرز تهیه لیموناد گازدار

طرز تهیه لیموناد خانگی گازدار

مواد لازم برای شربت لیموناد گازدار

شکر: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
آب: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
پوست لیموی رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم در طرز تهیه لیموناد خانگی گازدار
فروش ویژه نوشیدنی افق کوروش

لیموی تازه: ۴ عدد عدد
اسپرایت یا آب گازدار (سودا): ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
برگ نعنا: به میزان دلخواه
برش لیمو: به میزان دلخواه

مراحل طرز تهیه لیموناد خانگی گازدار

مرحله اول: شربت لیموناد را درست کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه لیموناد گازدار، پوست سبز لیمو ترش را با رنده ریز رنده کنید. قسمت سفید لیمو ترش را رنده نکنید چون لیمونادتان تلخ خواهد شد. در یک قابلمه آب و شکر را با هم حرارت دهید. پوست رنده شده لیمو را به آب و شکر اضافه کنید. محلول را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و محلول را از صافی بگذرانید تا پوست لیموها گرفته شود.

فروش ویژه حصولات صبحانه افق کوروش

مرحله دوم: مواد را با هم مخلوط و سرو کنید

در این مرحله از طرز تهیه لیموناد گازدار باید آب لیموهای تازه را بگیرید و هسته‌ها را جدا کنید. می‌توانید از آبلیمو هم استفاده کنید. آب لیمو را در پارچ یا لیوان بریزید. چند حلقه لیموی برش خورده را به همراه چند برگ نعنا اضافه کنید. شربت لیموناد را به پارچ اضافه کنید. سپس آب گازدار را به مواد بیفزایید.

در آخرین بخش از طرز تهیه لیموناد با سودا باید همه مواد را به هم بزنید و لیموناد را در لیوان بریزید. روی لیوان را تکه‌های کوچک یخ بیندازید و آن را سرو کنید.

۴- طرز تهیه لیموناد زمستانی

لیموناد خانگی زمستانی

مواد لازم برای تهیه لیموناد زمستانی

آب گرم: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
لیمو ترش: ۲ عدد
چوب دارچین: ۱ عدد
عسل: به میزان دلخواه
میخک: ۳ عدد

طرز تهیه شربت لیموناد خانگی زمستانی

در اولین مرحله از طرز تهیه لیموناد زمستانی، آب یکی از لیمو ترش‌ها را بگیرید. یک لیموی دیگر را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و میخک‌ها را در لیمو ترش فرو ببرید. آب لیمو ترش را در لیوان بریزید.

حتما بخوانید طرز تهیه شربت عرق کاسنی خوشمزه و ضد عطش به 4 روش
برش‌های لیمو را کف لیوان بیندازید. عسل و آب گرم را با هم حل و به لیوان اضافه کنید. چوب دارچین را داخل لیوان بیندازید. وقتی لیموناد طعم میخک و دارچین را گرفت، آن را سرو کنید. این لیموناد برای درمان سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

۵- طرز تهیه لیموناد با زنجبیل

طرز تهیه لیموناد خانگی با زنجبیل

مواد لازم برای درست کردن لیموناد با زنجبیل

آب سرد: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
آب ولرم: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
زنجبیل تازه: ۲ برش
لیموی تازه: ۵ عدد
دستور تهیه لیموناد خانگی با زنجبیل

یک قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و آب ولرم را به همراه شکر و زنجبیل خرد شده به آن اضافه کنید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند و زنجبیل طعم خود را به محلول پس داد و دانه‌های شکر حل شدند، حرارت را خاموش کنید.

برش های زنجبیل را خارج کنید. آب لیموهای تازه را بگیرید و به محلول اضافه کنید. لیموناد زنجبیل را در لیوان بریزید و به آن یخ اضافه کنید. روی لیموناد را می‌توانید با برگ نعنا و برش‌های لیمو تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: خواص و مضرات احتمالی زنجبیل و طبع و مصلح آن

۶- طرز تهیه لیموناد هلو

طرز تهیه لیموناد خانگی هلو

لیموناد هلو یکی از پرطرفدارترین انواع لیموناد کافی شاپی که به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید و از طعم و رنگ متفاوت آن لذت ببرید.

مواد لازم برای ساخت لیموناد با هلو

هلوی تازه رسیده: ۶ عدد متوسط
رنده پوست لیمو: به اندازه ۳ لیمو
شکر: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی (یا به میزان دلخواه)
آب یا آب گازدار: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسوی
آب لیموی تازه: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

مراحل طرز تهیه لیموناد با هلو

مرحله اول: هلو، شکر، پوست لیمو و آب را با هم بجوشانید

در طرز درست کردن لیموناد با هلو ابتدا باید هلو ها را بشویید و خرد کنید. هر چه قطعات هلو کوچک‌تر باشد بهتر است. در یک قابلمه برش‌های هلو را به همراه شکر، پوست لیمو و ۲ لیوان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

اجازه دهید دانه‌های شکر حل شود. نیازی نیست که این مایع بجوشد. صبر کنید تا هلوها کاملا نرم شوند. در زمان حرارت دیدن محلول، هلوها را بررسی کنید تا از نرم شدن آن مطمئن شوید. با چنگال برش‌های هلو را له کنید.

مطالب مرتبط