صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه شیرینی ماکارون

طرز تهیه شیرینی ماکارون

طرز تهیه شیرینی ماکارون

طرز تهیه شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مجلسی سفیده تخم مرغ و شکر هستند که البته به دلیل اینکه این شیرینی در رنگ های بسیار متنوع تهیه می شود از رنگ های خوراکی نیز در تهیه آن استفاده می شود. جالب است بدانید که ظاهر شیرینی ماکارون شباهت زیادی به شیرینی لطیفه ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی فرانسوی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی مادلن

شیرینی مادلن یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد

مواد لازم شیرینی ماکارون
سفیده تخم مرغ2 عدد
پودر بادام90 گرم
پودر قند120 گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
رنگ ژله ای خوراکیبه مقدار کافی
شکر دانه ریز30 گرم

دستور تهیه شیرینی ماکارون

مرحله اول

برای تهیه شیرینی ماکارون رنگی ابتدا سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت 2 ساعت در دمای محیط بماند و رطوبت آن کاملا گرفته شود.بعد پودر بادام که بهتر است خودتان آن را درست کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پوست بادام ها را بگیرید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند و آسیاب کنید و در آخر از الک رد کنید بدون فشار آوردن روی بادام ها چون باعث روغن انداختن آن می شود و ماکارون را در حین آماده کردن دچار مشکل می کند.

مرحله سوم

لا پودر بادام را با پودر قند داخل کاسه ای الک می کنیم و کنار می گذاریم.سفیده ها را با دور تند همزن برقی می زنیم تا پف کند و حجم بگیرد و آنوقت همان طور که در حال همزدن هستیم شکر را کم کم اضافه می کنیم.

شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است

مرحله چهارم

در این مرحله همز دن را تا زمانی ادامه می دهیم که اگر کاسه را برعکس کنیم مواد از داخل آن بیرون نریزد. در ادامه رنگ ژله ای را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی کاملا مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

همین طور ترکیب پودر قند و پودر بادام الک شده را نیز کم کم اضافه می کنیم و همگی مواد را دورانی مخلوط می کنیم تا علاوه بر اینکه مایه شیرینی کاملا مخلوط و یکدست شود، پف سفیده های تخم مرغ نیز نخوابد.

مرحله ششم

سپس مایه را داخل قیف می ریزیم و قلمو را داخل کمی روغن می زنیم و صفحه سیلیکونی مخصوص ماکارون را با آن چرب می کنیم و سینی فر را بیرون می آوریم و صفحه سیلیکونی را داخل آن قرار می دهیم.

شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های تَر خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است

مرحله هفتم

حالا با قیف مایه ماکارون را داخل دایره های صفحه می ریزیم تا کاملا صفحه پر شود و چند بار صفحه را به زمین آرام می کوبیم تا هوا اضافه داخل آن خارج شود و کنار می گذاریم تا در دمای محیط 1 ساعت استراحت کند و رویه ببندد.

مرحله هشتم

زمانیکه روی مایه ماکارون ها دست می زنیم به دست نچسبد. در ادامه فر را روشن می کنیم و روی 130 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 5 دقیقه گرم شود و بعد ماکارون ها را داخل فر می گذاریم تا به مدت 20 دقیقه بپزند.

مرحله نهم

پس از گذشت زمان پخت ماکارون ها را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و از صفحه سیلیکونی راحت جدا می کنیم و از هر نوع کرمی که تمایل داریم اعم از گاناش یا خامه فرم گرفته داخل ماکارون ها قرار می دهیم و نوش جان

شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است

نکات تهیه شیرینی ماکارون

خامه فرم گرفته

برای لایه بین شیرینی ماکارون می توانیم از خامه فرم گرفته استفاده کنیم که باعث خوشمزه تر شدن شیرینی می شود. در صورتی که تمایل دارید خامه فرم گرفته را به روش خانگی در منزل تهیه کنید توصیه می کنیم از مطلی زیر دیدن فرمایید.

مطالب مرتبط