صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

ترشی فلفل سبز تند یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید. در ادامه با سایت  ترشی جات همراه باشید.

طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند

طرز تهیه سیر ترشی شمالی مخصوص با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سیر ترشی شمالی مخصوص با طعم بسیار عالی
سیر ترشی از ترشی های اصیل و قدیمی ایرانی است که در کنار غذاهای سنتی مثل آبگوشت سرو می شود
مواد لازم ترشی فلفل سبز تند
فلفل سبز تند ۵۰۰ گرم
سیر ۶ حبه
نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ لیوان
نمک ۳ قاشق غذاخوری
آب ۶ لیوان
طرز تهیه ترشی فلفل سبز تند
مرحله اول
برای تهیه ترشی فلفل تند خوشمزه ابتدا فلفل ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه فلفل ها را روی یک دستمال تمیز می چینیم تا به طور کامل خشک شوند.

بزرگترین مرجع فیگور حیوانات موجو | پرداخت درب منزل
تبلیغ
بزرگترین مرجع فیگور حیوانات موجو | پرداخت درب منزل
خرید آنلاین
yn-ad
مرحله دوم
در همین حین ۶ آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و ۳ قاشق غذاخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله سوم
پس از اینکه آب کمی از حرارت افتاد و ولرم شد، فلفل سبز را که حالا کاملا خشک شده است به قابلمه اضافه می کنیم، سپس یک بشقاب را به صورت برعکس روی فلفل ها قرار می دهیم تا به طور کامل زیر آب فرو بروند.

طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری با طعم و رنگ بسیار عالی
طرز تهیه ترشی مخلوط بازاری با طعم و رنگ بسیار عالی
ترشی مخلوط از ترشی های اصیل ایرانی است که قاعده خاصی ندارد و می توانیم از انواع مواد و…
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که اگر فلفل ها را به آب کاملا جوش اضافه کنیم، تردی خود را از دست داده و نرم می شوند. در ادامه اجازه می دهیم فلفل ها به مدت ۸ ساعت درون آب نمک بمانند، سپس آنها را درون آبکش می ریزیم.

مرحله پنجم
پس از اینکه آب اضافی فلفل ها خارج شد، آنها را روی دستمال قرار می دهیم تا خشک شوند. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال به طور کامل خشک می کنیم تا هیچ رطوبتی نداشته باشد.

مرحله ششم
با اطمینان از امنیت، داده‌ها را ذخیره و اشتراک‌گذاری کنید!
تبلیغ
با اطمینان از امنیت، داده‌ها را ذخیره و اشتراک‌گذاری کنید!
شروع کنید
yn-ad
در این مرحله فلفل ها را درون شیشه می ریزیم و سیرها را به همراه نعناع خشک لا به لای سیرها قرار می دهیم. در ادامه سرکه را به همراه کمی نمک روی فلفل ها می ریزیم به صورتی که روی فلفل ها را به طور کامل بپوشاند.

طرز تهیه ترشی لیته سریع به روش بازاری و طعم بسیار عالی
طرز تهیه ترشی لیته سریع به روش بازاری و طعم بسیار عالی
ترشی لیته یکی از ترش های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که اگر بخواهیم طعم تیزی سرکه کمتر شود، می توانیم نصف شیشه را با سرکه و باقیمانده آنرا با آب جوشیده شده پر کنیم. در نهایت شیشه ترشی را به مدت ۱ هفته تا ده روز درون یخچال قرار داده تا ترشی آماده شود.

مطالب مرتبط