صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه ته چین مرغ دو نفره با نکات کلیدی پخت!

طرز تهیه ته چین مرغ دو نفره با نکات کلیدی پخت!

ته چین غذای سنتی و اصیل ایرانی است که با گوشت یا مرغ تهیه می‌شود. ته چین مرغ غذای خوشمزه مناسب مهمانی‌ها و مناسب‌های رسمی می‌باشد که که افرادی که در آشپزی تبهر دارند با درست کردن ته چین در مجالس هنر خود را به نمایش می‌گذارند. ما در اکالا آموزش پخت ته چین مرغ برای دو نفر را به صورت مرحله به مرحله تصویری آموزش می‌دهیم. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ته چین مرغ تهیه کنید، کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

با ما در اکالا بلاگ همراه باشید با آموزش این ته چین زیبا و خوش طعم و عطر!

مواد لازم تهیه ته چین مرغ دو نفره
برنج دو نیم پیمانه پلوپز
تخم مرغ کامل یک عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
سینه مرغ پخته یک عدد
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین قالبی دو نفره

با دستور پخت ته چین دو نفره خوشمزه و مجلسی همراه ما باشید.

مرحله اول؛ پختن سینه مرغ با پیاز و زعفران

سینه مرغ رو با پیاز و نمک و ادویه تفت بدین تا تغییر رنگ بده و بعد آب جوش اضافه کنید و زمان بدین تا بپزه و بعد از پخت با زعفران و کمی رب و آبلیمو روی حرارت مزه دار کنید.

 طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی

میتونید مرغ پخته رو به همون صورت خرد کنید و داخل ته چین استفاده کنید اما من مرغی که مزه‌دار نشده باشه رو دوست ندارم و این کاملا سلیقه‌ایه و همچنین میتونید مرغ رو خرد کنید و مزه‌دار کنید و به همون صورت که جوجه کباب تابه‌ای درست میکنیم بپزید و برای داخل ته چین استفاده کنید.

مرحله دوم؛ خیس کردن برنج

برنج خیس شده رو داخل آب جوش بریزین و زمان بدین تا کمی نرم بشه و برنج‌ها رو آبکش کنید و کمی دون بردارید. دانه‌های برنج داخل ته چین به همراه آب ماست و زعفران کاملا نرم میشن و اگه دونه‌های برنج رو دون برندارین ممکنه خمیر بشه، برنج آبکش شده رو کنار بذارین تا کاملا خنک بشه و موقع مخلوط کردن با مواد شفته نشه.

مرحله سوم؛ هم زدن تخم مرغ با فلفل و ادویه پلویی

تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو به همراه کمی فلفل سیاه و ادویه پلویی با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و کف کنه.

تخم مرغ در ته چین مرغ دو نفره

مرحله چهارم؛ اضافه کردن ماست چکیده و زعفران به تخم مرغ

ماست رو بهش اضافه کنید. برای ته چین بهتره از ماست ترش یا چکیده استفاده کنید.

زعفران دم کرده غلیظ رو به مواد اضافه و مخلوط کنید.

اگه داخل ته چین به اندازه کافی زعفران غلیظ استفاده بشه اصلا بوی تخم‌مرغ نمیده و احتیاجی به اضافه کردن گلاب و هل نیست.(من اضافه نمیکنم اما سلیقه‌ای هست اگه دوست داشتین استفاده کنید)

زعفران در ته چین مرغ دو نفرهمرحله پنجم؛ ریختن روغن مایع و برنج به مواد ته چین

روغن مایع رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید و برنج سرد شده رو داخل مایه بریزید و به ارومی مخلوط کنید و زیاد هم نزنید تا له نشه.

روغن مایع در ته چین مرغ دو نفرهمرحله ششم؛ ریختن کره آب شده و زعفران در ته قالب

داخل قابلمه یا قالب مقدار کمی روغن (از کره هم میتونید استفاده کنید) و زعفران بریزید.

قایلمه ته چین مرغ دو نفره

مرحله هفتم؛ ریختن مواد ته چین در قالب و تزیین آن

 نصف برنج رو داخل قالب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

مرغ مزه دار شده رو به همراه کمی زرشک(دلخواه) با کمی فاصله از دیواره‌ها بچینید.

 طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی

از پیاز داغ سرخ شده هم میتونید داخل مواد استفاده کنید.

زرشک در ته چین مرغ دو نفرهمابقی برنج رو داخل قالب بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.

مرحله هشتم؛ پختن ته چین دو نفره قالبی بر روی گاز

در قالب ته چین رو بذارید و روی شعله با حرارت کم( کاملا ملایم )به مدت چهل دقیقه قرار بدین تا بپزه.

پخت ته چین مرغ دو نفره

وقتی قسمت کناری ته چین که به قالب چسبیده تغییر رنگ داد و کمی سرخ شد میتونید از روی حرارت بردارین و داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید.

جدا کردن از قالب ته چین مرغ دو نفرهته چین دو نفره قالبی در فر

درصورتی که میخواین ته چین رو داخل فر بپزید قالب رو به همراه در (یا روی قالب مورد نظرتون فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید) داخل فر صد و هفتاد درجه به مدت تقریبی یک و نیم ساعت قرار بدین تا بپزه و اواسط پخت هم فویل رو بردارین تا روی ته چین برشته بشه.

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

مرحله نهم؛ تزیین ته چین قالبی دو نفره

ته چینی که داخل فر پخته بشه بافت نرمی داره و ته چینی که روی گاز پخته میشه حالت ته دیگی پیدا میکنه.

برای تزئین روی ته چین میتونید از زرشک و خلال پسته و بادام استفاده کنید من از برنج زعفرانی مخلوط با زرشک برای تزئین استفاده کردم.

تزئین ته چین مرغ دو نفره

امیدوارم از طرز تهیه ته چین مرغ دو نفره خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

مطالب مرتبط