صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

پاناکوتا سه رنگ یکی از انواع دسرهای خاص بین المللی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

در ادامه با سایت  ترشی جات همراه باشید.

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید
طرز تهیه پاناکوتای وانیلی خوشمزه و مخصوص با رنگ سفید
پاناکوتای وانیلی یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه…
مواد لازم پاناکوتا سه رنگ
شیر ۴ لیوان
شکر ۱۵قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
آب سرد ½ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
وانیل نوک قاشق مربا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ
مرحله اول
برای تهیه پاناکوتا سه رنگ خوشمزه ابتدا درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه ترکیب شیر و شکر را هم می زنیم تا ذرات شکر حل شود.

مرحله دوم
حالا درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را به همراه آب سرد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بافت ژلاتین اسفنجی شود، سپس روی بخار غیر مستقیم کتری قرار می دهیم و بنماری می کنیم تا ژلاتین حل شود.

کامپیوتر گیمینگ اقساطی بخر، با هیجان بازی کن!
تبلیغ
کامپیوتر گیمینگ اقساطی بخر، با هیجان بازی کن!
مشاهده
yn-ad
مرحله سوم
در این مرحله درون یک قابلمه جداگانه خامه صبحانه را اضافه می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خامه روان شود. دقت کنید خامه نباید جوش بزند. در ادامه خامه را به همراه ژلاتین به مخلوط شیر اضافه می کنیم.

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی خوشمزه یک دسر شیک و لاکچری
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی خوشمزه یک دسر شیک و لاکچری
پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که بدون بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود
مرحله چهارم
حالا مواد را ترکیب می کنیم، سپس از روی حرارت بر می داریم. در ادامه مایه پاناکوتا را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم، سپس به یکی از قسمت های مایه وانیل را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم
در این مرحله پودر کاکائو را به همراه مقداری آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو حل شود. حالا پودر کاکائو را به یکی از قسمت های مایه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم
حالا برای قسمت باقی مانده مایه درون یک کاسه مناسب پودر نسکافه را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و به آن اضافه می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم مواد دسر کاملا خنک شود، سپس یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.

بزرگترین مرجع فیگور حیوانات موجو | پرداخت درب منزل
تبلیغ
بزرگترین مرجع فیگور حیوانات موجو | پرداخت درب منزل
خرید آنلاین
yn-ad
طرز تهیه پاناکوتای انبه خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی
طرز تهیه پاناکوتای انبه خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی
پاناکوتای انبه یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که می توانید از آن در مجالس خود استفاده کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله ابتدا مایه شکلاتی را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا ببند. در ادامه قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مایه نسکافه ای را روی مایه شکلاتی می ریزیم.

مرحله هشتم
در نهایت مجددا قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا ببند، سپس لایه آخر مایه وانیلی را اضافه می کنیم. در آخر دسر را به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیرد، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مرتبط