صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / خلاصه تهیه کاپوچینو با قهو‌ه فو‌ری

خلاصه تهیه کاپوچینو با قهو‌ه فو‌ری

خلاصه تهیه کاپوچینو با قهو‌ه فو‌ری

خلاصه تهیه کاپوچینو با قهو‌ه فو‌ری همان‌طور که در ویدیو دیدیم در اولین مرحله باید در یک فنجان یک قاشق غذاخوری قهوه فوری (یک مقاله کامل در مورد نسکافه یا قهوه فوری) و شکر را را با هم ترکیب کنیم و دو قاشق غذا خوری آب داغ به آن اضافه کنیم. سپس در یک ظرف جداگانه یک فنجان شیر پرچرب را روی حرارت می‌گذاریم تا شیر گرم شود (در این مرحله می‌توانید از ماکرویو برای داغ کردن شیر استفاده کنید). شیر داغ را در یک ظرف در بسته ریخته و آن را کاملاً تکان می دهیم تا فوم و شیر فوم گرفته شده درست شود. در مرحله بعدی شیر را به همراه فوم شیر به ترکیبات کاپوچینو اضافه می‌کنیم. نوشیدنی کاپوچینو با شیر و قهوه فوری آماده سرو کردن است. می‌توانیم برای تزئین از پودر کاکائو استفاده کنیم. همچنین می‌توانیم در منزل با استفاده از فرنچ پرس نیز فوم شیر را تهیه نماییم. با سایت  ترشی جات همراه باشید.

خلاصه تهیه کاپوچینو با قهو‌ه فو‌ری

نحوه سرو کاپوچینو
فنجون استاندارد کاپوچینو
فنجون استاندارد کاپوچینو معمولا ۲۲۰ سی‌سی هستش. فنجون مناسب برای سرو کاپوچینو بهتره که دهنه‌ش پهن و جنس‌ش چینی یا سرامیکی باشه.

فوم شیری که روی کاپوچینو هستش خیلی زود سرد می‌شه و مهمه که زمان سرو و نوشیدن کاپوچینو کوتاه باشه تا فوم روش سرد نشه. موقع نوشیدن کاپوچینو بهتره که فوم شیر روی اون و هم نزنیم و از نوشیدن فوم شیر گرم که یه مقدار طعم قهوه هم می‌ده لذت ببریم. اگه می‌خوایم نوشیدنی و با شکر شیرین کنیم بهتره اول یه مقدار از فوم گرم روی اونو نوش جان کنیم بعد بهش شکر اضافه کنیم و هم بزنیم.

نحوه استاندارد گذاشتن فنجون و قاشق کنار فنجون اینجوریه که:

طرز تهیه کاپوچینو – فنجونت
نحوه استاندارد گذاشتن فنجون و قاشق
دسته فنجون باید ساعت ۳ رو نشون بده.
قاشق هم باید تقریبا بین ساعت ۴ و ۵ رو نشون بده.
چون معمولا افراد راست دست هستند بهتره دسته فنجون سمت راست مهمون باشه. و اگه می‌دونین مهمونتون چپ دسته، فنجون و یه جوری بذارین که دسته‌ش سمت چپ مهمون قرار بگیره.
تفاوت نسکافه و کاپوچینو
طرز تهیه کاپوچینو – فنجونت
تفاوت کاپوچینو و نسکافه
یه سوالی که ذهن عاشقان قهوه را به خودش مشغول کرده است، تفاوت کاپوچینو و نسکافه است. تفاوت این دو محسوس ست. نسکافه همان قهوه فوری است که آن را با شیر داغ و یا آب داغ ترکیب و نوش جان می‌کنند. اما کاپوچینو از ترکیب ۱ یا ۲ شات اسپرسو به همراه فوم شیر و شیر فوم گرفته شه تهیه می‌شود که گاهی اوقات با خامه و یا سس شکلات اون رو تزئین می‌کنند. در تهیه نسکافه نیز گاهی از خامه زده شده برای تزئین استفاده می‌شود.

این بخش برای قهوه شناسای خفنه، اما نگران نباشید، اگر از اون عاشقای قهوه نیستید، از الان میشین.

اصلا تا به حال کاپوچینو خوردین؟ نکنه تا حالا کاپوچینو نخورده باشین؟

و یه قضیه ترسناک تر: نکنه کاپوچینویی که خوردین، اصلا کاپوچینو نبوده باشه!

قضیه از این قراره که یه دوره ای طرز تهیه کاپوچینو به راحتی قابل تشخیص بود، یه شات اسپرسو، شیر بخارزده و فوم شیر که روی سطح اونو پوشونده. اما حالا این پادشاه نوشیدنی های قهوه، دچار بحران هویت شده. خیلی از قهوه خورا، کاپوچینو رو از روی اندازه فنجون اون به عنوان یه مشخصه مهم، تشخیص میدن، اما واقعیت اینه امروزه کاپوچینو توی انواع و اقسام سایزهای مختلف سرو میشه.

یه عده ای از صاحب نظرا میگن کاپوچینو بر اساس فرمولاسیون یک سوم شیر بخارزده، فوم و اسپرسو هست و این راه تشخیصشه که اونا به صورت سه طبقه جدا از هم قراردارن. اما واقعیت اینه برای خوردن کاپوچینو در نهایت این سه طبقه رو هم میزنن و ترکیب می کنن. بنابراین این مشخصه هم خیلی قابل اطمینان نیست.

کار به جایی رسیده که بعضی از کافه های خیلی بزرگ و حرفه ای توی اروپا و آمریکا، استانداردهای کاپوچینو رو نقض کردن و وقتی درخواست یه کاپوچینو میدید، از همون ابتدا، یه کاپوچینوی هم زده به شما تحویل میدن، یعنی دیگه نیازی نیست خودتون فوم و با شیر و اسپرسو ترکیب کنید و اصول طبقه بندی رو کاملا به هم زدن.

بعضی از متخصصا میگن این فجایعی که داره سر کاپوچینو میاد به دلیل رقابت با لاته هست، لاته فوم زیادی نمی خواد و لاته آرت به عنوان هنر اصلی باریستاها، موجب شده که کاپویچینو از فرم خودش خارج بشه، یه جورایی لاته، به ساختار اصلی کاپوچینو حمله کرده. سابقا فوم روی کاپوچینو انقدر غلیظ بود که اگر یه حبه قند روی فوم میزاشتین، همونطور بالا می موند، اما سادگی ساختار لاته باعث شده امروزه حتی فوم کاپوچینو هم از عمق و سنگینی اش کم بشه.

یه اتفاق دیگه ای که افتاده اینه که باریستاها در برابراصرار مشتریان به خوردن کاپوچینو و عدم رضایت به دیگر نوشیدنی های مشابه، میگن: یعنی چی؟ همه اشون یه نوشیدنی ان دیگه، اسپرسو با شیر

به هر حال دعوا سر یک کاپوچینوی واقعی داره شدت می گیره، انجمن قهوه آمریکا در کنار انجمن های تخصصی در اروپا و به خصوص ایتالیا دستورالعمل هایی رو برای تهیه یه کاپوچینوی واقعی ارائه دادن که با مرور زمان در حال رنگ باختنه. اما ما به همون سنت قدیمی کاپوچینو معتقدیم، همون کاپوچینویی که سربازای برگشته از جنگ جهانی دوم با خوردنش از خاطرات جنگ صحبت می کردن و ظهور و بروز دنیای جدیدی رو که اروپا رفته رفته کنترلش رو بر اون از دست می داد نظاره گر بودن.

تاریخچه کاپوچینو
همینقدر براتون بگیم که قبل از کاپوچینو، اروپایی ها یادگرفته بودن که قهوه رو از خود نوشیدنی فیلتر کنن، بعد از اون کم کم بلد شدن اسپرسو بسازن و بعد از اینکه دستگاه های اسپرسو تکمیل شدن، کاپوچینو متولد شد. اسم کاپوچینو به دلیل ظاهرش که شبیه به لباس راهبان کاپوچین بود، گرفته شده و همینقدر کافیه بدونید که کاپوچینو بعد از اون کم کم در قهوه خانه های ایتالیا و اروپا و نهایتا در سراسر دنیا گسترش پیدا کرد.

فرهنگ کاپوچینو در دنیا
طرز تهیه کاپوچینو – فنجونت
طرز تهیه کاپوچینو
در ایتالیا که مهد تولد کاپوچینو شناخته میشه، این نوشیدنی خیلی محبوبه، اما سود اصلی رو آمریکایی ها با راه اندازی مجموعه کافی شاپ های استارباکس در سراسر دنیا بردن. اونا کاپوچینو رو با سود خیلی خوبی به همه مردم دنیا می فروشن.

بحث دیگه اینه که کاپوچینو رو در اروپا بیشتر بعنوان صبحانه میل می کنن، اما آمریکایی ها ترجیح میدن در طول روز و بعد از شام از نوشیدن اون لذت ببرن. اروپایی ها معمولا بعد از شام اسپرسو رو بیشتر دوست دارن.

کاپوچینو در ایران
طرز تهیه کاپوچینو در ایران مستلزم قانون خاصی نیست، یه اشتباهی که وجود داره اینه که گاها می بینیم کاپوچینو رو با پودرهای آماده و قهوه های فوری اشتباه می گیرن، نسل جدید کافه روی ایران امروزه خوب کاپوچینو رو می شناسن و در ساعات مختلف شبانه روز اونو سفارش میدن، اما هزینه های گزاف کافه ها در شهرهای ایران باعث شده خیلیا از نوشیدن این پادشاه قهوه محروم باشن و صرفا به همون پودرهای قهوه فوری قناعت کنن.

چه قهوه ای برای کاپوچینو مناسب است؟
قهوه های لطیف تر، اصولا برای کاپوچینو طرفداران بیشتری دارند، برای مثال پرفکت بلند که در فروشگاه فنجونت موجود است، می تواند اسپرسوی مناسبی برای کاپوچینوی شما ایجاد کند، اما اگر کاپوچینو را برای فرار از مزه تلخ اسپرسو انتخاب کرده اید، می توانید هر نوع قهوه ای را با آن امتحان کنید. برای خرید انواع قهوه ها به فروشگاه فنجونت مراجعه کنید.

خلاصه تهیه کاپوچینو با قهو‌ه فو‌ری

مطالب مرتبط