صفحه نخست / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه بلغور پلو

طرز تهیه بلغور پلو

طرز تهیه بلغور پلو

طرز تهیه بلغور پلو بلغور پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت  ترشی جات همراه باشید

طرز تهیه بلغور پلو

مواد لازم برای ۲ نفر
بلغور پلویی ۲ لیوان
بادمجان ۱ عدد درشت
گوجه فرنگی ۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
آب گرم ۳ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی
دستور پخت بلغور پلو
مرحله اول
برای تهیه بلغور پلو خوشمزه ابتدا بلغور را به همراه کمی نمک و آب ولرم از ۲ ساعت قبل می خیسانیم، سپس بادمجان ها را به صورت راه راه ( یا کامل ) پوست می گیریم و به صورت مکعبی ریز مانند حبه قند برش می زنیم.

مرحله دوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، بادمجان های خرد شده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طورکامل سرخ شوند.

افزونه حمل و نقل دکان – اولین و تنها افزونه حمل و نقل برای دکان
افزونه حمل و نقل دکان – اولین و تنها افزونه حمل و نقل برای دکان

مشاهده
yektanet-logo-signتبلیغ
مرحله سوم
پس از اینکه سرخ کردن بادمجان ها به پایان رسید، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم.

طرز تهیه عدس پلو
طرز تهیه عدس پلو
عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز به خوبی سرخ شد، گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگش باز شده و طعم خامی اش گرفته شود.

yektanet.com
مرحله پنجم
در این مرحله بلغور را آبکش می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به همراه آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بلغور بپزد و آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شود.

مرحله ششم
صندوق فروشگاهی معین
صندوق فروشگاهی معین

مشاوره رایگان
yektanet-logo-signتبلیغ
پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، بادمجان خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بلغور پلو به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در پایان بلغور پلو را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه ماست چکیده سرو می کنیم.

مطالب مرتبط