طرز تهیه قارچ خشک شده ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه ترشک آلبالو خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از خوشمزه ترین تنقلاتی است که می توان در فصل بهار و تابستان هم زمان با رسیدن آلبالو تهیه کرد. آلبالو یکی از مفید ترین …

طرز تهیه مربای بالنگ خانگی خوشمزه و سنتی به روش شمالی

طرز تهیه مربای بالنگ مربای بالنگ یکی از انواع مرباهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که بیشتر برای وعده های صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه ادویه کاری مخصوص هندی به صورت سالم و خانگی

طرز تهیه ادویه کاری ادویه کاری یکی از انواع ادویه های ترکیبی بسیار خوشمزه و پر مصرف در غذاهای ایرانی است که اصالتا یک ادویه هندی هندی می باشد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه قارچ خشک شده , دستور پخت قارچ خشک شده

قارچ خشک شده دارای مواد مغذی و ویتامین های زیادی است که می توانید در داخل غذاها از آن استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ خشک شده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قارچ خشک شده
قارچ به مقدار کافی
آب لیمو ترش تازه (اختیاری) به مقدار کافی

طرز تهیه قارچ خشک شده

مرحله اول

برای تهیه قارچ خشک شده به روش خانگی در ابتدای کار قارچ ها را شسته، سپس روی سطح کار یک پارچه تمیز حوله ای قرار می دهیم و قارچ های شسته شده را روی آن می چینیم تا رطوبت اضافی قارچ ها گرفته شود.

مرحله دوم

زمانی که قارچ ها کاملا خشک شدند، آنها را به ضخامت دلخواه برش می زنیم، سپس در صورت تمایل برس را به آب لیمو ترش تازه آغشته می کنیم و روی اسلایس های قارچ می مالیم تا قارچ ها کمتر تغییر رنگ بدهند.

مرحله سوم

در این مرحله اسلایس های قارچ را درون یکی از طبقه های میوه خشک کن می چینیم، سپس دستگاه را روشن کرده تا رطوبت قارچ ها کشیده شده و کاملا خشک شوند. در صورت نبود دستگاه قارچ ها را درون سینی می چینیم.

مرحله چهارم

حالا سینی را در برابر تابش مستقیم نور آفتاب قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند، سپس در طی این مدت قارچ ها را گاهی بر می گردانیم تا روند خشک شدن سریع تر اتفاق بیفتد. می توانید قارچ ها را روی بخاری یا شوفاژ هم خشک کنید.

مرحله پنجم

زمانی که قارچ های کاملا خشک شدند، آنها را درون زیپ کیپ ریخته و در یک جای خشک و خنک نگهداری می کنیم. از قارچ خشک برای لعاب و خوشمزه تر کردن انوع سوپ ها و خوراک ها استفاده می شود. نوش جان.


مطالب مرتبط